Stipendije za postdiplomski studij u Dubaiju, Singapuru i Sidneju

13 jul

Želite da studirate u Dubaiju, Singapuru i Sidneju, na jednom od 20 najboljih postdiplomskih programa u svijetu, dobijete australijsku diplomu mastera i praksu (sa prilikom za posao) u najvećim svjetskim kompanijama u ova tri grada? Ovo je idealna prilika za vas.

Za 20 studenata iz Srbije, BiH, Hrvatske i Makedonije obezbjeđeno je 100% stipendiranje školarine i pokrivanje do 50% troškova smještaja u kampusima. Ovo je jedinstvena prilika i prvi put da top biznis univerziteti iz Australijsko-Azijske regije na ovaj način podržavaju talente sa prostora Zapadnog Balkana.

“Studije počinju u septembru i kandidati provode po 4 meseca u svakom od gradova, a nakon toga dobijaju plaćenu praksu u Dubaiju ili Singapuru – gde se sam kandidat izjasni. Preduslov za upis su znanje engleskog jezika, diploma visokog obrazovanja i uspješno položen ulazni test. Zainteresovani se mogu javiti na email: [email protected] za sve informacije”, izjavio je Mr Marko Selaković, rukovodilac institucionalnog razvoja na S P Jain School of Global Management.

www.mreza-mira.com

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments