STEM Youth Camp 2019

10 jul
Rok prijave 22.07.2019

Asocijacija za napredak nauke i tehnologije vas poziva da se ovog ljeta prijavite na STEM Youth Camp 2019: Istražite svijet STEM-a zajedno sa ANNT-om kroz uzbudljivi petodnevni program. Steknite nova znanja i vještine i upoznajte nove prijatelje iz cijele BiH.

Više o kampu
Zašto prisustvovati?

Na kampu se možete upoznati sa savremenim naučnim i tehničkim trendovima, kao i dobiti uvid u iskustva naših istaknutih naučnika koji su radili ili još uvijek rade na prestižnim svjetskim institucijama. Pored toga ćete saznati kako izgleda profesionalno se baviti naukom u akademiji ili industriji, kao i kako vam odabir fakulteta može pomoći u kvalitetnom započinjanju karijere. Kroz tehničke i soft-skills radionice ćete ispitati svoju kreativnost i afinitete te usavršiti vještine rješavanja problema i timskog rada. Kamp je uz to i odlična prilika da provedete kvalitetno vrijeme sa vršnjacima sličnih interesa gradeći nova prijateljstva.

Kome je namijenjen
Da li se i ja mogu prijaviti?

Kamp je namijenjen prvenstveno za učenike trećeg i četvrtog razreda srednjih škola, ali i izvrsne aplikacije učenika nižih razreda će biti razmotrene.

Prednost imaju učenici koji nisu učestvovali na STEM Youth Camp 2018, ali i eventualne prijave prošlogodišnjih učesnika će biti razmotrene.

Neka vas ograničen broj mjesta ne brine, već neka vam bude motivacija da napišete kvalitetnu aplikaciju!

Važni datumi
Zabilježite ih negdje

Rok za slanje aplikacija je 22.07.2019

STEM Youth Camp 2019 počinje 06.08.2019

STEM Youth Camp 2019 završava 10.08.2019

Datum do kojeg ćete biti obavješteni da li ste prošli selekciju je 30.07.2019

Više informacija ovdje.

(Visited 363 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Meris Bećović