Stažiranje u organizaciji za hranu i poljoprivredu (FAO) u Italiji

27 jul

Food and Agriculture Organization (FAO) nudi nekoliko opcija za stažiranje unutar svog štaba i njenih decentralizovanih kancelarija širom svijeta kako bi pružila praktične mogućnosti studentima i mladim diplomcima da saznaju više o tome šta FAO radi.

OBLAST:
Poljoprivreda, šumarstvo i životne nauke, ekonomija, biznis, menadžment i finansije, društvo za međunarodna pitanja.

OPIS:
Program stažiranja obično traje od tri mjeseca do maksimalnog perioda od šest mjeseci. Stažisti koji su sponzorisani, maksimalno trajanje stažiranja je definisano ugovorom između FAO-a i sponzorske institucije. Aplikanti treba da se prijave na program samo ako ispunjavaju minimalne kriterijume.
Stručnjaci dobijaju mjesečnu stipendiju od FAO do iznosa od 700 USD. U nekim slučajevima, uslovi sponzorisane prakse mogu se razlikovati u zavisnosti od sporazuma između FAO i institucije koja sponzoriše pripravnika.

USLOVI:
– Ne više od 30 godina života;
– Da su nedavni diplomci ili studenti u prepoznatljivom univerzitetskom ili diplomskom školskom programu i završili su najmanje dvije godine dodiplomskih studija iz oblasti relevantnih za rad FAO-a, ili biti učesnik u vladinom ili akademskom programu koji sponzoriše zadatke nedavno diplomiranih studenata ili studenata;
– Potrebno je znanje engleskog, francuskog ili španskog jezika. Poznavanje jos nekog jezika, arapski, kineski ili ruski, je prednost.

NAČIN PRIJAVE 
Da biste se prijavili potrebno je popuniti onlajn aplikaciju.

ROK ZA PRIJAVU:
Prijave su u toku.

Detaljnije: Stažiranje u organizaciji za hranu i poljoprivredu (FAO), Italija

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments