Startup Europe Week (SEW) u Mostaru

26 jan

Inicijativa Startup Europe Week se svake godine početkom veljače u isto vrijeme održava u brojnim europskim gradovima u preko 40 država, a ove godine na mapi je Bosna i Hercegovina, i to s čak dva grada – Sarajevo i Mostar!

Događaj je namijenjen startupima/poduzetnicima, ali i svim organizacijama koje ih podržavaju. Ova lokalno-organizirana kratka okupljanja i druženja će okupiti poduzetnike i startupe na regionalnoj razini, pri čemu će posjetitelji dobiti sve informacije o mogućnostima financiranja od strane organizacija u našoj državi i od strane Europske unije.

Organizatori SEWa u Mostaru su poslovni park SPARK i razvojna agencija REDAH, a događaj će se održati upravo u prostorijama SPARKa, 4. veljače 2016. godine s početkom u 14 sati.

Kakav događaj možete očekivati? Startup Europe Week Mostar će biti dvosatna besplatna konferencija (uz izložbeni prostor) na kojem će naši govornici dati konkretne savjete i primjere podrške i resursa za poduzetnike, a posjetitelji će imati dovoljno vremena za postavljanje pitanja i saznavanje informacija iz prve ruke. Na kraju ćemo imati i kratke intervjue s uspješnim startupima iz SPARKa, a nakon toga i druženje.

Agenda:
14:00 Što je Startup Europe Week – kratki uvodni video
14:15 Poduzetništvo u HNŽ – Maja Šimić Škutor, Ministarstvo privrede HNŽ
14:35 Regionalni resursi za startupe – Ivan Jurilj, REDAH
15:00 Potpora Europske unije – Ilija Papac, Ministarstvo financija BiH
15:20 Pokreni svoj startup u Mostaru – Andrea Čordaš, SPARK
15:40 Uspješne priče iz SPARKa – kratki intervjui sa SPARK startupima
16:00 Druženje

Kao što smo već rekli, događaj je besplatan, no broj mjesta je ograničen, pa se što prije prijavite klikom na “Buy tickets” na https://www.amiando.com/sew-mostar.

Ne zaboravite ponijeti vizitke!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin