Startup Europe Week ponovno u Mostaru

2 feb

Svake godine početkom veljače u preko 200 gradova diljem Europe održava se Startup Europe Week (SEW). Riječ je o incijativi pokrenutoj od strane Europske komisije te organizaciije Startup Europe, a sve s ciljem promoviranja startup kulture i informiranja o svim mogućnostima koje se nude mladim poduzetnicima. Jednako kao i prošle godine, domaćini smo ovog jedinstvenog događaja u Mostaru koji se održava 8.2.2017. u SPARKu s početkom u 14 sati.

sew-2017

Kome je namijenjen program? Prvenstveno svim mladim osobama koje imaju neku ideju, a putem ovog događaja mogu otkriti mnoštvo korisnih informacija i savjeta potrebnih za razvoj njihovih projekata te mogućnostima financiranja od strane lokalnih, ali i međunarodnih organizacija. Posjetiteljima nudi priliku da se povežu s drugim ljudima sličnih profila i interesa, kao i međusobnu razmjenu ideja. Imat će priliku čuti iskustva iz prve ruke od osoba koje su to već prošle i uspješno pokrenule startup te naučiti  kako se pripremiti za prezentaciju vlastitog projekta.

PROGRAM

14:00 Otvorenje. Što je Startup Europe Week (video)
14:15 Kako pokrenuti svoj startup u BiH – Marko Zeljko (SPARK)
14:30 Poticaji za poduzetnike u HNŽ – Maja Šimić Škutor (Ministarstvo privrede HNŽ)
14:45 Platforma za socijalne inovacije u području zapošljavanja mladih – Mirela Rajković (YOUSEE)
15:00 Poduzetnički inkubator u Ljubuškom – Ivan Jelčić (HERAG)
15:15 Korak po korak do vlastitog biznisa – Salih Musić (Restart)
15:45 SPARK startupi: Eynio, Amplius, Sophico
16:05 INTERA startupi: Dream studio, Metacarpus, AOX
16:25 Panel rasprava: Zašto pokrenuti vlastiti biznis – gosti: Dženan Trbić (YEP), Goran Dodig (INTERA), Antonija Butigan (SZZ HNŽ), Nevzet Sefo (REDAH), Mirela Rajković (YOUSEE)
moderator: Marko Zeljko (SPARK)
17:00 Networking

Pridružite nam se i budite dio ovog jedinstvenog događaja. Prijaviti se mogu svi zainteresirani, a s obzirom da je broj mjesta ograničen, odmah na našu web stranicu. Čekamo Vas!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin