STARTUP Akademija – II ciklus

12 jan

U cilju pružanja podrške razvoju poslovnih ideja čiji su nosioci žene u Bosni i Hercegovini, Inovacioni centar Banja Luka u partnerstvu sa BIT Centrom Tuzla i INTERA Tehnološkim Parkom Mostar realizuje program pod nazivom ”STARTUP AKADEMIJA”.

STARTUP AKADEMIJA predstavlja edukativno-mentorski program koji ima za cilj da ženama, sa dobrim poslovnim idejama, pruži podršku u početnoj fazi njenog razvoja.

STARTUP AKADEMIJA se finansira uz podršku Norveške ambasade u Bosni i Hercegovini, a biće realizovana u tri grada: Banja Luka, Tuzla i Mostar.

STARTUP AKADEMIJA pruža ženama, ambicioznim preduzetnicama, i onima koje to žele da postanu, priliku da steknu znanja i vještine koji su im potrebni kao i mogućnost da dalji razvoj poslovne ideje nastave u okviru poslovnog inkubatora Inovacionog centra Banja Luka, BIT Centra Tuzla i INTERA Tehnološkog Parka Mostar.

Faze realizacije:

Prijava za učešće 

Da bi se prijavili za učešće na akademiji potrebno je da popunite prijavu koja se nalazi na sljedećim linkovima:

1   Banja Luka (http://www.bitcentar.com/inkubator/startu/startup-akademija-banja-luka),

Tuzla (http://www.bitcentar.com/inkubator/startu/startup-akademija-tuzla),

Mostar (http://www.bitcentar.com/inkubator/startu/startup-akademija-mostar),

Rok za prijavu je 31.01.2016. godine.

Pravo učešća imaju žene, pojedinačno ili u timu, iz Bosne i Hercegovine, a broj učesnika akademije  je ograničen na 30 u svakom gradu. Timovi koji se prijavljuju mogu biti mješoviti ali je potrebno da minimalno 50% članova tima budu žene, te da je vođa tima žena.

Dodatne informacije potražite ovdje.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin