Start kartica: Poziv za učešće u programu podrške preduzetnicima

5 jun

Udruženje za promociju preduzetništva START osnovano je sa ciljem podrške razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj. Od 2012. godine udruženje START je realizovao projekte podržane od strane organizacija kao šo su UNDP, SDC, USAID, Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Swisscontact itd.

Tražeći nove načine podrške preduzetnicima Udruženje za promociju preduzetništva START je pokrenulo projekat pod nazivom START Kartica.

START Kartica predstavlja projekat namijenjen samostalnim preduzetnicima i vlasnicima preduzeća koji im omogućava uštede u svakodnevnom poslovanju.

Kao učesnici projekta preduzetnici su u mogućnosti da ostvare popuste u rasponu od 5% do 50% na usluge kao što su: bankarske usluge, usluge osiguranja, usluge štampe, usluge dizajna logotipa, uslugu izrade reklame, uslugu brendiranja objekata i vozila, usluge webdizajna, računovodstvene usluge itd. Trenutno, u saradnji sa partnerima kao što su NOVA Banka, Wiener osiguranje, ProfiNova, Agencija Spektar, LRC BIS, BBPrint, MANIA i mnogi drugi, preduzetnicima je omogućen popust na 27 usluga.

Detaljnu listu partnera kao i opis usluga možete pronaći klikom na sljedeći link START Kartica

Ovim putem Udruženje START poziva preduzetnike da se registruju za učešće u projektu.

Učešće u projektu je BESPLATNO za sve samostalne preduzetnike i pravna lica koji su registrovani u Banjoj Luci, a od čije registracije kod nadležnog organa nije prošlo 6 mjeseci.

Svi zainteresovani za učešće u projektu mogu se prijaviti putem sljedećeg linka PRISTUPNICA

Kontakt podaci: 

Web: www.startkartica.ba
E-mail: [email protected]
Telefon: 060 360 5366

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments