Srednjoškolski seminar: Ispod Vlašića, u srcu Bosne

7 aug
Rok prijave 10.08.2018

“Ispod Vlašića, u srcu Bosne” je srednjoškolski seminar na temu turizma Travnika i turizma uopšte, u organizaciji Lokalnog tima Travnik Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, koji će se održati u periodu od 15. do 17. avgusta 2018. godine.

Saradnja uključuje radionice vođene od strane Turističke zajednice SBK/KSB kroz koje učesnici imaju priliku upoznati veliki broj značajnih kulturno-historijskih znamenitosti Travnika, ali i steći određeni stepen znanja koje kasnije mogu iskoristiti u svojim lokalnim zajednicama – njihovim turističkim zajednicama, u ulozi lokalnog turističkog vodiča.

Radionice će se prvog dana razlikovati od tematike seminara tako što će fokus biti na mladima, radu u timu i prezentaciji Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini. Blokovi radionica drugog dana fokusirani su na istraživanje i obilazak svih kulturno-historijskih znamenitosti Travnika i pojma turizma generalno, ali i u odnosu s mladima. Radionice sadrže niz prezentacija, razgovora, vježbi i zadataka, a glavni produkt jeste osmišljeni univerzalni bh. suvenir.

Troškove puta, kao i smještaja, snose organizatori.

Prijave su otvorene do 10. avgusta 2018. godine!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments