ŠRC Kukavica: Poziv na Međunarodni tjedan mladih

5 jul

Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu “Impress” Daruvar organizuje Međunarodni tjedan mladih/International youth week u ŠRC Kukavica, BBŽ od 6. do 13. kolovoza.

U kampu sudjeluju mladi iz Hrvatske i osam drugih zemalja kao što su Bosna i Hercegovina, Rumunjska, Turska, Poljska, Srbija, Kosovo, Italija i Velika Britanija. Prijave za kamp su još uvijek otvorene. Jedinstvena je ovo prilika da mladi od 15 do 30 godina, upoznaju mlade iz raznih dijelova Hrvatske i Europske unije.

Ukoliko si:

Kreativan? Voliš učiti nove stvari? Voliš se družiti i upoznavati nove ljude? Ukoliko imaš neku karakteristiku od navedenih ili voliš nešto od navedenog, ovaj projekt prava je prilika za tebe!
Projekt je sadržajan i nudi zabavu za svakoga-od kreativnih radionica, informacija i predavanja do druženja i sportskih aktivnosti u ŠRC Kukavica. Projekt svojim sudionicima osigurava besplatnu hranu i smještaj. Ukoliko još nisi isplanirao što ćeš raditi ovo ljeto početkom kolovoza, prijavi se i sudjeluj na najboljem projektu u Hrvatskoj (projekt je dobio nagradu Charlemagne u Aachenu za najbolji u Hrvatskoj)!

Prijaviti se možete ovdje.

Sve dodatne informacije pronađite ovdje.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments