SPARK zapošljava programere

20 dec

Programer si i želiš raditi s mladom i cool ekipom koja čini SPARK R&D odjel? Ako imaš minimalno godinu dana radnog iskustva u struci i voliš izazove, ovo je prilika za tebe! Radit ćeš kao dio dediciranog tima za jednu veliku švicarsku firmu s kojom surađujemo.

Pisat ćeš Go, nodeJS i Python servise, a ponajviše Go. Ako nisi radio s Go-om, nema problema – dobit ćeš zadatak u kojem ćeš morati naučiti osnove. Go zaista nije toliko strašan kao što izgleda na prvu. Koristit ćeš i docker. Ali ni on nije strašan.  Pobrinut ćemo se da ti ne bude dosadno, pa ćeš tako pisati i cron job-ove, shell skripte, a radit ćeš osnove Linux sistemske administracije. Ako od “džumbusa” podataka znaš napraviti nešto smisleno, “naš si čovjek”, jer je upravo to ono što tražimo.

Bitno je da:

– razmišljaš logički;
– rješavaš probleme;
– znaš raditi s bazama podataka (MySQL, PostgreSQL);
– si proaktivan, produktivan i odgovoran.

Jer, oni vole:
– raditi s open-source i cutting-edge tehnologijama;
– vidjeti disciplinu i jednostavnost u kodu.

Stoga garantiraju:
– da je pozicija koju nude dinamična za učenje i idealna za profesionalni razvoj;
– timski rad i kolegijalnost jer ćeš raditi u malom i agilnom timu, ali imat ćeš od koga učiti i netko će uvijek biti tu da ti pomogne ako i kad nešto zapne.

Jer, jednom kad postaneš SPARK-ov “bekendaš”, imat ćeš:
– odgovarajuću plaću, bonuse i mogućnost konstantnog profesionalnog napretka;
– priliku pohađati plaćene stručne edukacije, tech meetupe i programerske konferencije;
– priliku sudjelovati u različitim teambuilding aktivnostima (zajednička ljetovanja, putovanja po svijetu, izleti, sportska natjecanja, tematske zabave, kulturni sadržaji);
– pristup knjižnici sa stručnom i popularnom literaturom.

Ne propusti priliku postati dio SPARK ekipe. Prijavi se popunjavanjem obrasca na www.spark.ba ili pošalji životopis s motivacijskim pismom na [email protected] Natječaj je otvoren do popunjavanja radnog mjesta.

(Visited 171 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments