SPARK traži nove startupe

3 mar
Rok prijave 15.03.2017

Što je točno startup? Postoji nekoliko definicija ovog pojma. Najjednostavnije rečeno, startup je mlada tvrtka koja se tek počinje razvijati i obično uključuje inovacije, nudeći novi koncept ili nešto što nije široko dostupno. Pod pojmom startupa smatra bilo koja biznis ideja koja se može pretvoriti u tvrtku, a kojoj se tržište uglavnom nalazi na internetu i koja se u vrlo kratkom vremenskom periodu može razviti.

Mladi ljudi koji imaju poslovnu ideju i žele raditi na njenoj realizaciji imaju priliku to napraviti u SPARKu. SPARK vam osigurava korištenje prostora i opreme, stručnu pomoć pri realizaciji vlastite ideje od strane mentora te pomoć prilikom izlaska na tržište s gotovim proizvodom, uključujući pristup mogućim izvorima financiranja i suradnju s investitorima. Dodatni razlog zašto pokrenuti startup baš kod nas jest SPARK caffe i mnogi zabavni sadržaji koji su vam dostupni na korištenje (XBox, PlayStation, Uno,…). Pokažite hrabrost i prijavite se na startup program u kojem vas očekuju domaći i inozemni stručnjaci iz različitih sektora koji će vam pomoći ući u poslovni svijet. Ovo neke od tema koje tražimo koje vam mogu poslužiti kao inspiracija:

  • digitalni sport
  • internet stvari u industriji, trgovini, sigurnosti, financijama ili edukaciji
  • digitalna trgovina
  • digitalno zdravlje i fitness
  • mobilne aplikacije

Ukoliko smatrate da svojim znanjem i vještinama možete doprinijeti jednom od timova u SPARKu, i dalje se možete prijaviti, dakle nije nužno imati vlastitu ideju. Forma za prijavu je vrlo jednostavna i neće vam oduzeti puno vremena. Ispunite prijavu i postanite dio startup svijeta!

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin