SPARK Tech Meetup #4 – Design Edition

13 mar

SPARK organizira četvrti po redu tech meetup, a ovaj put naglasak stavljamo na dizajn. Meetupe organiziramo četiri puta godišnje, a cilj je da neformalnim druženjima dizajneri iz Mostara i okolice razmjene iskustva i znanja, a možda dogovore i neku novu suradnju.

SPARK Tech Meetup #4 – Design Edition će se održati u subotu, 18.3.2017. u 12:30 u prostorijama SPARKa. Kako bi događaj bio što zanimljiviji, osim klasičnih predavanja na teme UI/UX Design i UI Motion Design, očekuje vas film Design Disruptors – novi dokumentarni film o usponu i važnosti dizajna, a kojeg nam je osigurala tvrtka Hertronic. Za sve naše dizajnere i one koji se tako osjećaju, osigurali smo ukusnu Speedy Gonzales pizzu te Ožujsko pivo (Binvest) kao savršen dodatak ovoj delikatesi.

PROGRAM

12:30 Prijave i druženje
13:00 Otvorenje
13:05 Film: Design Disruptors
14:20 Pauza
14:30 Predavanje: UI/UX dizajn mobilnih aplikacija – Goran Čuljak (NSoft)
14:50 Predavanje: Kreacija i dizajn na početku XXI stoljeća – Miro Raguž (SMART)
15:10 Predavanje: Igra – dizajn u pokretu – Stjepan Barbarić (SMART)
15:30 Pivo, pizza, još druženja

Pridružite nam se na ovom eventu i provedite ugodnu subotu s dizajnerima jer oni definitivno znaju kako spojiti dobru zabavu i učenje. Mala napomena: kao i dosad, sudjelovanje je besplatno, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku. Kako bi sebi osigurali mjesto, prijavite se na našoj web stranici.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin