SPARK organizuje besplatan događaj – Saznajte šta je to Growth Hacking

9 okt

Ako ste imalo upoznati sa startup svijetom ili marketing-om, vjerojatno ste puno puta naišli na izraz Growth Hacking, no niste sigurni što predstavlja. Vrijeme je da se to promijeni!

Prijavite se na još jedan besplatni SPARKov događaj – u četvrtak 12.10. u 16 sati koji će ugostit stručnjaka iz Ujedinjenog Kraljevstva Howarda Kingstona.

Ovaj aktivni član startup scene u Ujedinjenom Kraljevstvu za sobom ima ogromno iskustvo:

  • Suosnivač je Adludio-a, vodeće platforme zasnovane na senzornom oglašavanju, čiji su klijenti tvrtke poput Unilever, P&G, Sky, Nestle, RedBull, Paypal, BBC i mnoge druge.
  • Osnivač je Startup Remarkable koji ima za cilj pomoći startupima i biznisima u domenama društvenih medija i efektivnog marketinga.
  • Piše za Huffington Post i također vodi blog.
  • Bio je glavni odgovorni za marketing u social gaming startupu We R Interactive koji je već u prvoj godini imao šest miliona korisnika.
  • Također ima iskustva u mentoriranju svojih kolega poduzetnika, i dan-danas aktivno radi na mentoriranju poduzetnika na General Assembly London gdje drži predavanja na teme Facebook oglašavanja, Search (Google PPC), Twitter marketing, Linkedin PPC, Video marketing, Personal Branding, Growth Hacking, i sl.

Howard je u posjeti Mostaru zahvaljujući programu Swiss EP, a svoje mjesto možete rezervirati putem kratke prijavne forme.

Kada? Četvrtak 12.10.2017. u 16:00 – 17:30

Gdje? SPARK, Bleiburških žrtava b.b., 88000 Mostar

FB Event

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments