SPARK nudi priliku: Ne pakiraj kofere – SPARKuj se!

13 nov
Rok prijave 03.12.2017

Programeri, dizajneri, studenti, kreativci, ljudi s kul IT idejama – spark treba vas i vaše vještine. Ne pakirajte kofere, nego se prijavite u SPARK i pokrenite svoj #startup u petoj jubilarnoj generaciji startupa.

Ovo je idealna prilika da na što jednostavniji način pokrenete vlastiti posao i riješite nekoliko problema jednim udarcem – ne trebate se seliti iz države, zaposlit ćete sebe, otvoriti još radnih mjesta, a i radit ćete na projektu kojeg volite i u kojeg vjerujete.

A sve to uz ogromnu pomoć ekipe iz SPARKa, koji startupima daju puno više od stola i računala. Tu su još: tjedne radionice, iskusni mentori, savjeti iz prava, financija i marketinga, sastanci s investitorima, korporativni partneri, a ako vam fali koji član tima, i za to se možemo pobrinuti i pronaći najkvalitetnije polaznike SPARK school. Ono najvažnije – svakodnevno ćete biti motivirati na rad.

Sve o novom natječaju pročitajte ovdje.

Ako želite bolje upoznati SPARK, imate priliku doći za vrijeme SPARK kave, gdje će se piti kava (logično), predstaviti startup program namijenjen za petu generaciju te upoznati nekoliko starih startupa. Za kraj će ostaviti nekoliko minuta i za vaša pitanja.

Dakle, SPARK kava, u SPARK kafiću, utorak (21.11.) u 15 sati. Potvrdite svoj dolazak na ovom FB Eventu.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments