SPARK Mostar: Tech Meetup #5 – Big Data & Machine Learning

14 maj

Tradicionalni alati nisu prikladni za analizu pune vrijednosti velike količine podataka. Machine Learning je idealan za iskorištavanje prilika skrivenih u Big Data. Kako dati smisao količini podataka koju ste prikupili i kako donositi odluke u skladu s tim? Zašto je Big Data toliko zanimljiva tema i zašto su stručnjaci u ovom području jako traženi? Odgovore na ova i ostala pitanja o temama Big Data & Machine Learning možete dobiti na petom SPARK Tech Meetupu.

Meetup se održava u subotu, 3.6.2017. u 13 sati u prostorijama SPARKa, a idealan je za sve razine znanja u znanosti podataka. Ovaj event pruža pregled tehnika Machine Learning-a za istraživanje, analizu i iskorištavanje podataka. Bit ćete upoznati s alatima i algoritmima pomoću kojih možete izraditi modele Machine Learning-a, ali ćete naučiti i kako riješiti probleme u Big Data.

PROGRAM

12:45 Registracija i druženje
13:00 Otvorenje
13:05 Predavanje / Beginner Level: Big Data – velika prilika – Dario Jurčić (NSoft)
13:25 Predavanje / Intermediate Level: Uvod u otkrivanje znanja u podacima i Machine Learning – Blago Čuljak (Galileo)
13:55 Pauza
14:00 Predavanje / Professional Level: Što je Data Lake i kako ga izgraditi – Marko Stajcer (Poslovna inteligencija)
14:40 Druženje uz pizzu i pivo

Kao i svaki #SPARKevent dosad, i ovaj je besplatan – jedino što trebate je prijaviti se preko kratke forme na našoj web stranici. Poslije predavanja slijedi druženje uz pizzu iz pizzerije Ajduk i pivo.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments