SPARK & INTERA event: Efikasnijim upravljanjem ljudskim potencijalima do veće profitabilnosti

27 jan

SPARK u suradnji s INTERA Tehnološkim Parkom organizira radionicu Efikasnijim upravljanjem ljudskim potencijalima do veće profitabilnosti.

spark&intera

Ovu radionicu će predvoditi SELECTIO, vodeća hrvatska grupacija specijalizirana za savjetovanje u ljudskim resursima i potragu za kadrovima. U svom višegodišnjem radu stekli su pozamašno iskustvo, a koje će ovom prilikom moći prenijeti i svim sudionicima ove zanimljive radionice. Događaj je podržan od strane “Švicarskog Poduzetničkog Programa”, a održat će se u petak 3.2.2017. u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru. Događaj je zamišljen kao dvosatna interaktivna edukacija u vremenu od 11 do 13 sati uz otvorenu diskusiju na temu ljudskih potencijala kao temelja poduzetničkog uspjeha. Namijenjena je lokalnim tvrtkama u području IT sektora, ali i svim ostalim malim i srednjim poduzetnicima koji smatraju da im ova radionica može itekako pomoći u ostvarivanju što boljih poslovnih rezultata.

Dođite i poslušajte što vam na ovu temu imaju reći vodeći stručnjaci iz branše. Svi ste dobrodošli, a svoje mjesto možete besplatno rezervirati putem aplikacijske forme.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin