SPARK događaj: Naučite kako pokrenuti i organizirati vlastiti hardware-ski startup

22 okt
Rok prijave 26.10.2015

Dan održavanja (29.10.) našeg Hardware Startups događaja se bliži, a samim time imamo i više informacija za vas. Ukoliko želite naučiti kako pokrenuti i organizirati vlastiti hardware-ski startup, onda definitivno ne smijete zaobići ovaj event.

spark_dogadjaj

 

Najprije se želimo pohvaliti našim govornicima, a okupili smo zbilja odličnu ekipu iz svih područja vezanim za hardware-ske startupe. Nakon službenog otvaranja, predstavnik Microsofta BiH, Admir Tuzović, svim prisutnima će predstaviti načine na koje Microsoftove tehnologije možete koristiti u pokretanju svog HW startupa. Ukoliko redovito pratite SPARK, onda ste već upoznati s radom našeg startupa NHome, a član tima i web developer Ivan Filipović će s vama podijeliti kako izgleda njegov prosječan dan u SPARKu. Nakon njega na raspored dolazi naš gost iz Estonije Aleksander Tõnnisson, osnivač akceleratora za hardware-ske startupe BuildIt. Svoja iskustva sa robotikom podijelit će Stevica Kuharski iz Hrvatske, koji je ujedno razvio i prvi hrvatski kućni robot Alamo (Ombotics).

Naše druženje ćemo završiti panel diskusijom na temu “Usporedba hardware-skih i software-skih startupa”, a osim predavača, u diskusiji će sudjelovati i predstavnici informatičkih fakulteta iz Mostara Emina Junuz (FIT) i Tomislav Volarić (FPMOZ).

Službeni SPARK telefon Eronet je omogućio besplatno sudjelovanje na događaju, no broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto prijavom preko naše aplikacijske forme do 26.10.

Agendu i ostale informacije možete pronaći ovdje.

(Visited 118 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin