SPARK & Buka: Ovo je mojih 5 minuta – hajde da pričamo o ekonomiji

19 mar

Put do uspjeha – od ideje do realizacije? SPARK u suradnji s magazinom BUKA organizira kratki talk show na kojem će u petominutnom izlaganju uspješne priče predstaviti sljedeći govornici: Marin Bevanda (Amplius), Mensur Đogić (Eynio), Marin Ćorić (STARK), Ana Ćavar (MODAMO.info), Mohamed El-Zayat (Four Game Studio), te Nevena Pandža i Vedina Ajanović (Američki kutak).

Moderator ovog događaja je Aleksandar Trifunović, poznati novinar i kolumnist magazina BUKA. Nakon uvodnog predstavljanja i završetka posljednjeg govora, slijedi panel diskusija sa svim sudionicama. Cilj ovih događaja jeste da se javnosti pošalje kako uspjeti u ovoj zemlji, kako nametnuti ekonomiju kao temu – u medijima i u javnom diskursu generalno. Namjera je da se kroz pozitivne osobne primjere pokaže kako proces ekonomskih reformi može dovesti do pozitivnih rezultata.

Imate ideju, ali ne znate otkud krenuti? Saznajte iskustva osoba koje su svoje ideje pretvorili u uspješne priče na regionalnom ili globalnom tržištu. Događaj je zakazan za ponedjeljak, 20.3. od 15:30 do 17 sati, a održat će se u SPARK kafiću (Mostar). Potvrdite svoj dolazak na Facebook događaju ili na email [email protected].

(Visited 128 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Admin