SonyWorldPhotographyAwards: Poziv za fotografe

4 jun

Ovoga juna počinje novi ciklus prijava za učešće na najvećem svetskom takmičenju uoblasti fotografije, SonyWorldPhotographyAwards, koje ove godine slavi 10. rođendan. Konkurs je otvoren kako za profesionalne fotografe, tako i za amatere, a svake godine nagrađuje i promoviše najbolje fotografije autora iz celog sveta.

Autori mogu besplatno da prijave svoje radove u bilo kojoj od četiri kategorije konkursa – profesionalna, otvorena, za mlade fotografe i za studente fotografije – putem sajtawww.worldphoto.org. Fotografi iz iste zemlje se automatski kvalifikuju za Nacionalnu nagradu te zemlje. Redizajnirani vebsajt konkursa pruža izuzetnu vizuelnu platformu, a sam proces apliciranja je jednostavniji nego ranije. Detalje o svim kategorijama možete pronaći ovde.

SonyWorldPhotographyAwards nudi niz benefita za pobednike, među kojima su:

  • najnovija Sony digitalna oprema
  • 25.000 američkih dolara za Fotografa godine
  • 5. 000 američkih dolara za pobednika u otvorenoj kategoriji
  • najbolja Sony digitalna oprema dobitnicima Nacionalne nagrade
  • izlaganje na izložbi SonyWorldPhotographyAwards u Londonu
  • predstavljanje fotografije u godišnjoj publikaciji takmičenja
  • propraćenost od strane medija širom sveta

Imena finalista takmičenja SonyWorldPhotographyAwards 2017 biće objavljena 28. februara, pobednici otvorene kategorije i dobitnici Nacionalnih nagradabiti poznati 28. marta, a svi ostali pobednici 20. aprila 2017. godine. Radovi finalista i pobednika biće predstavljeni na postavci u galerijskom prostoru SomersetHouse u Londonu, koja će trajati od 21. aprila do 7. maja sledeće godine.

Portalmladi.com

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin