Soft Skills Academy Sarajevo: Besplatna trodnevna radionica

31 jan
Rok prijave 23.02.2017

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina za studente svih fakulteta u Sarajevu, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Ovogodišnji SSA se održava u periodu od 10 – 12. marta 2017. godine u prostorijama Academy387 Sarajevo.

40 najambicioznijih studenata svih fakulteta u Sarajevu učestvovat će u treninzima kao što su prezentacijske vještine, liderstvo, motivacija i mnogi drugi na kojima će steći veoma važne vještine koje će im pomoći u daljem školovanju i poslovnom životu.

Treninge će držati certificirani soft skills treneri. Po završetku radionice učesnici dobijaju certifikat i CV dodatak potpisan od strane Organizacionog odbora i odgovornih trenera, koji će moći priložiti uz CV prilikom zapošljavanja.

Usavršavanjem ovih vještina, neophodnih za uspješno i efikasno bavljenje različitim poslovima, učesnici koji budu prisustvovali radionici će steći prednost nad konkurencijom i zasigurno obezbijediti sebi kvalitetan posao. Osim toga, steći će vještine koje ne posjeduju, ali i razviti one koje su im nedovoljno razvijene, što će pozitivno utjecati na njihovu samosvjesnost i samopouzdanje.

Prijaviti se možete putem online obrasca. Prijave se šalju do 23. februara.

Prijavi se i budi korak ispred!

(Visited 559 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments