„Short cut“ – Međunarodni festival kratkometražnog filma i fotografija

8 jul
Rok prijave 15.08.2017

Udruženje za medijsku afirmaciju „Mat“ organizuje Međunarodni festival kratkometražnog filma pod nazivom „Short cut“ čije je izdanje planirano od 8. do 10. septembra 2017. godine.

Svi zainteresovani stvaraoci (profesionalci i amateri), mogu prijaviti svoje radove putem prijavnog formulara koji se nalazi na stranici www.shortcutfest.net. Filmovi koji se prijavljuju ne smeju da traju duže od 15 minuta i ne smeju biti proizvedeni pre 2015. godine.

Filmovi treba da zadovolje jednu od tri oblasti turizam, ekologiju i životne teme a selekciona komisija NEĆE  uzimati u razmatranje radove koji sadrže uvredljive ili agresivne poruke ili sadržaj.

Potrebno je dostaviti popunjen formular, fotografiju autora i filmove u formatu DV/DVD/MPEG ili DivX najkasnije do 15. 8. 2017. na mail: [email protected]  sa naznakom ZA „SHORT CUT“.

Autori čiji će filmovi učestvovati u takmičarskoj konkurenciji biće obavešteni do 03. 09. 2017. godine.

Kao prateći program festivala biće organizovana izložba fotografija na slobodnu temu pod naziviom „Objektiv(n)i“ te ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane umetnike kao i amatere da ukoliko žele da učestvijuju na izložbi, primere fotografija sa ličnim podacima i kontakt telefonom dostave na mail [email protected]  sa naznakom za foto konkurs “Short cut”, do 15. 08. 2017.

Na festivalu se prikazuju kratki igrani, dokumentarni, animirani i eksperimentalni filmovi. Festival je otvoren kako za filmove domaćih autora tako je okrenut i autorima iz celog sveta. Pored projekcija filmova i izložbe fotografija Festival će biti upotpunjen i kreativnim radionicama za autore a orgranizatori su pripremili i turističke ture za goste u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Inđija.

Uslove i prijavne formulare možete pronaći na stranici www.shortcutfest.net

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments