SHL: Power Up Seminar – Youth Workers

15 jun
Rok prijave 24.06.2016

Fondacija Schüler Helfen Leben poziva sve mlade osobe u dobi od 18 do 28 godina koji aktivno djeluju u omladinskim organizacijama ili neformalnim grupama da se prijave na četverodnevni Power Up SeminarYouth Workers u periodu od 30.06. do 03.07.2016. godine. Seminar će biti održan u Trening Centru SHL House, u Sarajevu.

Seminar je posebno dizajniran za mlade ljudi koji žele unaprijediti svoje vještine kako bi uspješno gradili svoju organizaciju/grupu, njezino članstvo, te poboljšali realizaciju aktivnosti. Na seminaru će se obrađivati teme iz područja projektnog menadžmenta, pisanja projektnih prijedloga, ali i regrutacije volontera, organiziranja lokalnih aktivnosti, te različitih metoda rada s mladima.

Na seminar se mogu prijaviti do tri osobe iz jedne organizacije/grupe. Rok za prijavu je 24.06.2016. godine, a svi koji se prijave će biti obaviješteni 27.06.2016. godine o statusu svoje aplikacije. Prednost pri izboru će imati omladinske organizacije/grupe koje dolaze iz manjih lokalnih zajednica.

Fondacija Schüler Helfen Leben snosi sve troškove organizacije seminara (putni troškovi, smještaj i hrana).

Za sva pitanja i nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected].

(Visited 7 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin