SHL & Networks: Poziv za prijave na trening Poduzetništvo mladih

8 apr
Rok prijave 16.04.2016

# Imaš između 16 i 21 godinu?
# Živiš u nekom od manjih gradova u BiH?
# Često razmišljaš drugačije od ostalih o pojavama koje te okružuju?
# Zanima te poduzetništvo i imaš ideju za pokretanje vlastitog biznisa?
# Htio/la bi vidjeti kako realizacija biznis ideje izgleda u stvarnosti?
# Voliš učiti i sarađivati sa različitim ljudima u poticajnom okruženju?

Sve ovo se odnosi na tebe? Odlično, SHL i Networks traže baš takvog/takvu!

Prijavi se za pilot trening Poduzetništvo mladih kojeg Fondacija Schüler Helfen Leben organizuje u partnerstvu sa biznis centrom Networks u periodu od 22.04.2016. do 24.04.2016. u Sarajevu.

Trening je namijenjen mladima iz manjih gradova u Bosni i Hercegovini uzrasta od 16 do 21 godinu koji imaju ideju i visoku motivaciju za pokretanje vlastitog biznisa. Cilj treninga je demistifikovanje procesa pretvaranja poduzetničke ideje u realnost. Trening je rezultat zaključaka SHL Eventa „100 mladih – 100 ideja“ iz decembra 2015. godine na kojem su mladi iskazali interes za edukaciju u ovoj oblasti.
Kroz interaktivne radionice, diskusije, studije slučaja te razgovor sa mladim poduzetnicima koji već imaju iskustva u ovom polju upoznat ćeš se sa koracima koji su uobičajeni u pokretanju poduzetničkog poduhvata te imati priliku da preispitaš, testiraš i razvijaš svoju ideju za pokretanje biznisa.

Osim kontakta sa mladima iz drugih gradova BiH koji imaju slične interese imat ćeš priliku raditi u moderno opremljenom, inspirativnom okruženju biznis centra Networks u Sarajevu gdje će biti odžavane sve radionice na ovom treningu.

Prijavnicu za pilot trening Poduzetništvo mladih možeš popuniti ovdje.

Poziv za prijave na seminar otvoren je do petka 15.04.2016. do 10.00h.
Troškove prijevoza, smještaja i ishrane učesnika/ca snosi Fondacija SHL. Učesnici/e će biti smješteni/e u Trening centru SHL House u Sarajevu.
Za sve dodatne informacije možeš se obratiti SHL Sarajevo timu na mail [email protected] ili u inbox na fan page-u Fondacije. Svi/e prijavljeni/e će biti obavješteni/e o statusu njihove prijave putem e-maila najkasnije u subotu 16.04.2016.

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin