Seminar: Mir i saradnja 20 godina poslije!

13 nov

“Mir i saradnja 20 godina poslije” je novi projekat na kojem je Udruženje “Damar omladine” iz Visokog partner .

Cilj ovog projekta je da se poveća povjerenje i nivo interkulturalne interakcije među zajednicama i omladinskih radnika u BiH, kroz organizovanje ove razmjene. U projektu učestvuje 20 omladinskih centara iz Bosne i Hercegovine a to je veliki izazov kako za nas, tako i za omladinski rad u BiH uopće.

Omladinski centri koji su dio ove priče su: “Mladi aktivisti“ Kneževo, Demokratski centar „Nove nade“ Bihać, „Centar za edukaciju mladih“ Travnik, „NGO Youth Power“ Mostar, „Zdravo da ste“ Banja Luka, UG „Cezar“ Srbac, Omladinska organizacija „Centar“ Mrkonjić Grad, UOC „Kosmos“ Ključ, Omladinski centar Gornji Vakuf/Uskoplje, Omladinski centar „Bijeljina“, Proni centar Brčko, Udruženje „Damar omladine“ Visoko, Vijeće mladih općine Posušje, Savjet mladih Srebrenice, Udruženje „Most“ Gradiška, UG „Centar za djecu, mlade i porodicu“ Laktaši, Centar za obrazovanje i druženje Jajce, Demokratska organizacija mladih Velika Kladuša, Omladinski centar „Derbent“ Derventa, Vijeće mladih općine Široki Brijeg..

Prva aktivnost je Contact-making seminar, koji će se održati u Vlasenici u periodu 11. – 13. decembar 2015. Godine gdje koristimo priliku da ohrabrimo i pozovemo mlade za učešće u pomenutom projektu.

Svi zainteresovani se mogu javiti putem maila: [email protected]

Detalje oko smještaja, hrane, putnih troškova, programa rada i ostale detalje planiramo da šaljemo direktno učesnicima nakon odabira istih.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin