Seminar – Marketing i komunikacija na društvenim mrežama

11 nov

„MARKETING I KOMUNIKACIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA“ jednodnevni je seminar koji će se održati u ponedjeljak, 16. 11. u Mostaru, utorak, 17.11. u Sarajevu i srijedu 18.11. u Banja Luci. Predavač Ilija Brajković, partner je u full-service agenciji za društvene mreže Akcija i može se pohvaliti klijentima poput grupe Zabranjeno pušenje, Microsoft Hrvatska, Turistička zajednica Grada Zagreba, Suzuki, Renault i najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm.

Seminar je zanimljiv svima koji žele profesionalizirati svoje prisustvo na društvenim mrežama: obrtima, malim, srednjim i velikim firmama, medijima, javnim institucijama i nevladinim organizacijama.

»Društvene mreže su nepovratno promijenile svijet oko nas. «Svi» su na Facebooku i komuniciraju. Facebook je dao mogućnost direktne komunikacije s brendovima i tvrtkama, koje više ne mogu ignorirati taj kanal za komunikaciju i marketing«, kazao je Ilija Brajković, predavač na seminarima koji slijede na području BiH. Zbog svoje dvosmjerne komunikacije, društvene mreže predstavljaju odličnu priliku za sve tvrtke koje na ovaj ili onaj način žele komunicirati. Ovim seminarom želimo svima pokazati zašto su društvene mreže bitne, kako koristiti pojedine društvene mreže i kako oglašavati na njima, dodao je Brajković

Organizator seminara je agencija Apriori BH, koja od 2007. godine organizira poslovne obuke s ciljem usavršavanja i razvoja djelatnika u BH firmama i institucijama. Apriori BH dio je globalne agencije za poslovno savjetovanje Apriori World.

Za prijavu i više informacija možete se javiti na:

Josipa Terzić – Rezić
Apriori organizacije BiH
tel/fax: +387 36 343 440
gsm: + 387 63 408 597
e-mail: [email protected]
web: www.aprioriworld.com
FB: www.facebook.com/AprioriWorld

apriori

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin