SEC: Edukacija o motivaciji i zadržavanju programera

15 maj

Radionica je namenjena zaposlenima u IT sektoru i onima koji vide svoju budućnost u njemu. Tokom troiposatnog rada polaznici će saznati zašto besplatan fitnes, kursevi jezika, visoke plate i druge mere ne uspevaju zadržati zaposlene u firmi, odnosno zašto tretiranje zaposlenih u „zlatnim rukavicama“ daje samo kratkoročne efekte u pogledu zadržavanja talenata i radnih rezultata.

Edukacija o motivaciji i zadržavanju programera će se održati 03. juna 2017. godine od 10:00 – 15:00 u Socialno-edukativnom centru (SEC) u Banjaluci (Dr. Mladena Stojanovića 6).

Radionica pruža odgovore na pitanja:

– Kako povećati produktivnost?
– Vratiti energiju na radu?
– Razviti saradnju među kolegama?
– Smanjiti stres i povećati zadovoljstvo među zaposlenima?
– Zadržati zaposlene u firmi duže?

Radionica je zasnovana na rezultatima neuronaučnih istraživanja i savremenim trendovima u psihologiji. Polaznike upućuje na osam moćnih strategija koje se daju primeniti u njihovom radnom okruženju, a koje garantuju jačanje organizacije i priliku da se eleminiše pitanje „zašto je kolega/ koleginica otišao/la zbog 100 eura veće plate?“.

Autorka i voditeljka edukativne radionice doktorirala je u oblasti organizacione psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Već deset godina bavi se konsaltingom u cilju razvoja i unapređenja funkcionisanja organizacija i razvoja karijere pojedinaca. Dugi niz godina organizuje radionice i treninge, među kojima su i one namenjene za IT sektor, poput „Regrutacija i selekcija u IT sektoru“. Saradnica je Psihološkog centra Self i organizacije Code Tailor u Novom Sadu.

FB EVENT

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments