Sarajevo Unlimited SKILLS OF TOMORROW Stage: Pripremite se za poslove budućnosti!

25 okt

Drugi regionalni forum inovacija “Sarajevo Unlimited 2017” u okviru svog bogatog sadržaja ove godine organizuje SKILLS OF TOMORROW Stage, niz radionica koje za cilj imaju usavršavanje savremenih vještina i kompetencija bosanskohercegovačkih talenata.

U saradnji sa krativnim hubom NOVA ISKRA i ekspretima iz različitih oblasti poput crowdfundinga, design managementa, design thinkinga i digital product managementa, radionice će se održati u periodu od 2 do 4.11.2017.godine u prostorijama poduzetničkog, inovacijskog i kreativnog centra Networks, a više informacija o svakoj od radionica možete pronaći na linkovima u nastavku. Više informacijama o samim radionicama je dostupno i na zvaničnoj web stranici foruma: www.weareunlimited.ba.

Nova iskra je kreativni hub i co-working prostor u Beogradu fokusiran na dizajn i nove tehnologije, te prepoznatljiv kao jedinstveno mjesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda. Glavne teme koje Nova Iskra istražuje kroz svoje programe i aktivnosti povezane su sa konceptom budućnosti – budućnost učenja, budućnost življenja i budućnost poslovanja. Više informacija o Novoj Iskri na: www.novaiskra.com.

Radionice su podržane od strane Platforme za društvene inovacije u zapošljavanju mladih (YOUSEE), u partnerstvu sa SEEYN (The South East European Youth Network), mrežnom organizacijom koja uključuje 15 nevladinih organizacija iz 8 zemalja. YOUSEE platforma je zagovarački mehanizam za poboljšanje ambijenta za razvoj startupova kroz predlaganje konkretnih mjera i rješenja.

Učešće u radionicama je besplatno, prijave su obavezne a broj mjesta je ograničen.

Be Unlimited!

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments