Sarajevo Unlimited: Ponudi svoje idejno rješenje jednom od najvećih bankarskih giganata!

17 okt
Rok prijave 18.10.2017

Preduzetnički, inovacioni i kreativni centar Networks, organizator Sarajevo Unlimited Foruma u saradnji sa partnerom Foruma, Raiffeisein bankom organizuje takmičenje za mlade kreativce!

Ideathon Raiffeisen banke traži od vas rješenje u vidu ideje i/ili aktivnosti koje će rezultirati povećanjem korištenja digitalnih servisa Banke. Pod digitalnim servisima podrazumijevamo: Internet i mobilno bankarstvo, te Bankarstvo na Viberu.

U periodu od 20. 10. 2017. – 22.10.2017.godine u prostorijama Networks-a sve osobe koje se bave IT-em, marketingom, bankarstvom, biznisom, dizajnom, inovacijama, i svi kreativni ljudi koji imaju rješenje za ovaj izazov će kroz tri dana rada moći kreirati i predstaviti svoje rješenje pred timom Raiffeisen banke i stručnim žirijem koji će odabrati najbolje, najkreativnije i najinovativnije rješenje.

Nagrada za pobjednički tim iznosi 1 500 KM, karte za Sarajevo Unlimited i dodatna iznenađenja.

Prijaviti se možete putem online aplikacije koju možete pronaći ovdje najkasnije do 18. oktobra 2017. do 16:00 sati.

Troškove hrane tokom trajanja ideathona snosi organizator. Za osobe koje dolaze van Sarajeva, organizator snosi troškove smještaja. Za sve dodatne upite budite slobodni da nas kontaktirate na [email protected]

Pobjedničko rješenje će biti oficijelno predstavljeno na forumu inovacija Sarajevo Unlimited* 2017. organiziranom od strane poduzetničkog, kreativnog, biznis centra Networks.

*Sarajevo Unlimited promoviše talente i inovativna rješenja kao profitabilan dodatak postojećim poslovnim idejama i povezuje potencijalne partnere među kompanijama i investitorima. Krajnji cilj je regionalna promocija Bosne i Hercegovine kao poželjne destinacije za međunarodna ulaganja, koja nudi perspektivne start up-e, uspješne poslovne priče i mlade talente. Krajnji cilj je da Sarajevo Unlimited rezultira novim mogućnostima za zapošljavanje, novim investicijama i boljim mogućnostima za bosanskohercegovačku ekonomiju.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments