Sarajevo Unlimited 2018: Otvoren poziv za start-upe!

4 okt
Rok prijave 12.10.2018

Kao što vidiš, mi znamo naše ABBA štivo napamet. Da li i ti poznaješ jednako dobro impuls svog start-upa?                                                                                                   

Pokaži nam to na Sarajevo Unlimited forumu 2018!

Fantastičan je osjećaj ugostiti grupu mladih poduzetnika/ca koji hrabro vode svoje svakodnevne bitke sa tržištem i sa svim izazovima sa kojima se suočavaju. Voljeli bismo da iz prvih redova čujemo i vidimo magiju tvog start-upa; iz tih razloga te pozivamo da nas oboriš sa nogu i prijaviš se na naš Start-Up Battle i izazoveš na start-up dvoboj svoje vršnjake i vršnjakinje!

Već treću godinu, Start-Up Battle je sastavni dio Sarajevo Unlimited foruma, najvećeg foruma za inovacije, poduzetništvo i tehnologiju u regiji JI Evrope, te čini našu najblistaviju pozornicu.

Sarajevo Unlimited je trodnevni događaj, a ove godine se odvija 05 – 07. 11. 2018. godine na pet lokacija u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Posljednjih par godina, start-upi i njihovi okružujući ekosistemi su promijenili tkivo moderne ekonomije. Iz tog razloga nam je važno da kroz Sarajevo Unlimited pružimo prostor za start-upe da rade zajedno, takmiče se, prezentuju, kreiraju, uče, stvore konekcije, pronađu investitore, dobro se zabave i osvoje srca publike, ali značajne fondove.

Šta nudimo? „The winner takes it all“ kao što bi rekla ABBA, ili tačnije novčani fond od €2,500, šansu da upoznaš svog narednog investitora, mentorstvo, besplatne edukativne radionice, priliku da se uvežeš sa institucijama, korporacijama, hubovima, akademskom zajednicom, top menadžmentom kompanija iz preko 20 zemalja, kao i preko 100 kompanija iz NR Kine, koja je i ovogodišnja partnerska zemlja Sarajevo Unlimited-a! Start-upi iz Albanije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Češke Republike, Estonije, Hrvatske, Kosova*, Latvije, Litvanije, Mađarske, Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije, Slovačke i Slovenije mogu aplicirati.

Online aplikaciju možete pronaći ovdje: bit.ly/StartupSU18

Krajnji datum za prijave jeste 12. oktobar 2018. godine do 0:00 sati.  

Izabrani start-upi će biti kontaktirani putem e-maila najkasnije do 14. oktobra 2018. godine. Smještaj i obroci za izabrane start-upe tokom tri dana trajanja foruma će biti pokriveni od strane organizatora. Putni troškovi neće biti pokriveni od strane organizatora. Radni jezik Foruma i StartUp Battle-a je engleski. Za dodatne informacije nam se slobodno obrati putem e-maila na [email protected]

(Visited 132 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments