Sarajevo: Poziv na besplatnu prezentaciju COSME programa

19 feb

COSME je program Europske unije za poticanje konkurentnosti malih i srednjih kompanija u periodu 2014. – 2020. Budžet COSME programa iznosi 2,3 milijarde eura.

Male i srednje kompanije iz Bosne i Hercegovine od 1.01.2016. godine imaju priliku aplicirati za sredstva iz COSME programa. Predstavnici gospodarskog sektora u BiH imaju malo informacija o COSME programu i rijetko se odlučuju iskorititi prilike koje imaju.

APRIORI BH – Agencija za profesionalno usavršavanje u 2019. godini slavi 10 rođendan. Veliku obljetnicu obilježavaju i za predstavnike privatnih firmi organiziraju BESPLATNU prezentaciju COSME programa.

COSME program će vam predstaviti:

  • ILIJA PAPAC ​evaluator COSME i HORIZON 2020 projekata direktno podugovoren od Europske komisije iz Bruxellesa. Papac je protekle 2 godine evaluirao pristigle projektne aplikacije za COSME i HORIZON2020 program iz cijele Europe. Ukazat ce vam na pozitivnu praksu prilikom prijavljivanja projektne aplikacije.
  • EDITA PERIĆ, kontakt tačka za COSME program pri Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine kazat će Vam detalje o COSME programu

COSME susret će se održati prema sljedećem rasporedu:

COSME SUSRET JE BESPLATAN!

Prijava je obavezna!

Na web stranici COSME programa možete pronaci detalje o programu.

(Visited 91 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments