Sarajevo: Besplatna NLP info radionica „Uvod u NLP” sa Borkom Kikićem

16 feb

Besplatna NLP info radionica „Uvod u NLP” sa Borkom Kikićem održaće se u četvrtak, 22. februara u Nadbiskupijskom centru mladih (Gatačka 18) u Sarajevu sa početkom u 18 časova. Šta je ono što će te dovesti do tvojih ciljeva u 2018. godini? Pored tvoje upornosti, želje i nesalomljive volje, često je potrebno još nešto što će ti omogućiti da postigneš ono što želiš.

NLP metodologija i alati je ono što najuspješnije ljude razlikuje od prosječnih. Ovakav sadržaj o NLP metodologiji ti nije dostupan na internetu ili na drugim seminarima, zato 22. februar odvoji za sebe, svoj razvoj i usvajanje posebnih znanja koja će Borko Kikić, NLP trener, podijeliti s tobom.

Na NLP radionici ćete imati priliku da se upoznate sa sadržajem i metodologijom naših međunarodno akreditovanih NLP treninga, kao i da osjetite njihovu atmosferu kroz učešće u praktičnim, interaktivnim vježbama. Naš cilj je da na radionici dobijete bar nekoliko praktičnih alata koje ćete moći da primijenite odmah po njenom završetku. Bez obzira na profesiju, životno i poslovno iskustvo, NLP vam nudi set vještina i tehnika koje će vam pomoći da unaprijedite svoje sposobnosti u onom segmentu života koji je vama važan.

Tvoje putovanje ka boljoj verziji sebe može da počne na ovoj radionici.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme i rezervišite svoje mjesto!

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u radionici je da se prijavite putem formulara koji se nalazi ovdje.

Više informacija

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin