Sarajevo: Aplicirajte za besplatnu Savjetodavnu podršku poslovnom upravljanju

21 dec
Rok prijave 31.01.2019

U okviru projekta Savjetodavna podrška poslovnom upravljanju u Bosni i Hercegovini, preduzećima se nudi besplatno i prilagođeno poslovno savjetovanje za podsticanje uspješnog poslovanja preduzeća, te stvaranja novih radnih mjesta.

 

Ispunjavanjem prijavnog obrasca za učešće na projektu Savjetodavne podrške poslovnom upravljanju, dobivate priliku da Vaše preduzeće bude odabrano za intenzivnu stručnu podršku u kreiranju prilagođenih strategija za rast i razvoj poslovanja.

Bitno je naglasiti da su mala i srednja preduzeća jedan od najvažnijih faktora sveobuhvatnog privrednog rasta, koja u Bosni i Hercegovini generiraju preko 60% ukupne zaposlenosti i preko 60% BDP-a. S ciljem podsticanja rasta i razvoja poslovnih subjekata projekt će omogućiti podršku priznatih Deloitte eksperata u kreiranju ciljanih rješenja za stvarne izazove sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u Bosni i Hercegovini.

Ovaj poziv nije pogodan za sljedeća preduzeća koja su:

  • registrovana kao samostalna djelatnost ili obrti,
  • preduzeća u državnom/javnom vlasništvu,
  • finansijske institucije,
  • registrovana za obavljanje sljedećih djelatnosti: kockanja, lutrije i igara na sreću, proizvodnja i trgovina oružjem, proizvodnje duhana i duhanskih proizvoda,
  • na listi isključenja IFC-a (International Finance Corporation),
  • trenutno primaju sličnu podršku drugih donatora.

Očekivano trajanje projekta je 9 mjeseci, za vrijeme kojeg se očekuje aktivna saradnja izabranih preduzeća radi uspješnog ispunjenja ciljeva podrške.

Kako se zainteresovana preduzeća mogu prijaviti?

Ukoliko ste zainteresovani za navedenu besplatnu konsultantsku podršku i zadovoljavate gore navedene kriterije ili su Vam potrebne dodatne informacije:

  • kontaktirajte kompaniju putem e-maila [email protected] kako biste izrazili svoj interes, te dobili prijavni obrazac za popunjavanje i upute za prijavu, ili
  • posjetite web stranicu  kako biste preuzeli prijavni obrazac, te isti popunili i dostavili prema definiranim uputama.

Rok za prijavu je 31. januar 2019. godine.

 

(Visited 136 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments