Samsung traži pripravnika

25 sep
Rok prijave 30.09.2019

Završio si fakultet i tražiš prvi posao?

Dinamika ti je drugo ime, a učenje novih stvari ti pruža zadovoljstvo?

Zanima te tehnologija i motivira te rad na različitim projektima?

Komunikacija na engleskom jeziku ti nije strana, a izazove rješavaš na kreativan način?

Ako si se prepoznao u navedenom opisu imamo dobru vijest za tebe!

Samsung Electronics pokreće pripravnički program za koji tražimo talentirane pojedince kojima ćemo pružiti jedinstvenu priliku za rast i razvoj. Ako budeš naš SuperIntern radit ćeš u dinamičnom okruženju u kojem ćeš imati priliku učiti od iskusnih profesionalaca, sudjelovati na različitim radionicama i biti učesnik u stvaranju inovacija. Zajedno sa cijelim Samsung timom pomoći ćeš nam dovesti tehnologiju u živote ljudi i tako sudjelovati u stvaranju historije.

U našem Sarajevskom uredu tražimo praktikanta u odjelu prodaje koji će zajedno s našim kolegama doprinositi razvoju naše kompanije.

Na svom internship putu nećeš biti sam; imat ćeš supermentora uz čiju ćeš pomoć savladavati mjesečni plan aktivnosti i raditi prema unaprijed definiranim ulogama i odgovornostima.

Iako će mentor uvijek biti uz tebe, mi ne tražimo ljude koji samo klimaju glavom i čekaju da im se zada zadatak, naprotiv, potičemo proaktivnost, dvosmjernu komunikaciju, davanje povratnih informacija, kako mentoru tako i odjelu ljudskih resursa s kojima ćeš biti u svakodnevnom kontaktu. Od tebe se očekuje aktivno traženje odgovornosti i korištenje stečenog znanja u svakodnevnom radu. Pratit ćemo tvoj razvoj u ovih godinu dana i aktivno raditi na tome da postaneš pravi specijalista u svom dijelu posla.

A sada požuri s prijavom i uploaduj svoj CV na engleskom jeziku ovdje do 30.09.’19!

(Visited 635 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević