Samarcanda: Potrebni turistički animatori

23 feb
Rok prijave 17.03.2016

Postati 1 od nas je jednostavno. Pošalji nam životopis on line koji možeš pronaći na našoj web stranici www.samarcanda.hr ili još jednostavnije svoj životoipis na e-mail [email protected] i pripremi prtljagu za nezaboravno iskustvo u jednoj od naših 60 destinacija iz snova. Prijavi se i mi dolazimo u Sarajevo!!!

Zašto odabrati Samarcandu?

Destinacije. Samarcanda nudi svojim animatorima široku i bogatu paletu destinacija diljem svijeta. Turistička naselja visoke kvalitete u Hrvatskoj i inozemstvu gdje su kvaliteta i stil rada samih animatora na zavidnim razinama. Samarcanda je sa svojom animacijom pristuna u prestižnim naseljima u Hrvatskoj: Bi Village u Fažani, Arenaturist Hoteli u Medulinu, Zaton Holiday Resort u Ninu, Plava laguna u Poreču, Hoteli Baška na Krku, Centinera Resort u Banjolama, Turističko naselje Croatia u Sv.Filip i Jakovu.
Kontinuitet. Samarcanda nudi animaciju tijekom čitave godine diljem svijeta. Iz ovog razloga, mogućnosti da animacija postane tvojim zanimanjem, doista su realne.

Što tražimo?

Poznavanje njemačkog jezika (B1) ili tvoj talent (ples, akrobat, umjetnik ili performer).

Plaća/doprinosi. Sigurnost plaćanja i jasnoća pri definiranju radnog odnosa čine Samarcandu uzornim primjerom ozbiljnosti.

Prve audicije za najbolji ljetni posao održati će se 3.03.2016 u hotelu Europa u samom centru Sarajeva. Provjerite zašto svake godine zapošljavamo više od 1200 animatora u Italiji i Hrvatskoj i zašto je animacija posao sa 100% užitka !

Posao.ba

(Visited 47 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin