RS: Konkurs za /su/finansiranje omladinskih programa i projekata

15 dec
Rok prijave 23.12.2016

Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske objavilo je konkurs za /su/finansiranje omladinskih programa i projekata za 2016. godine, prema kojem je maksimalan iznos pojedinačnih sredstava za /su/finansiranje programa i projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade 4.000 KM, a republičkih omladinskih organizacija 10.000 KM.

Osnovni uslovi za učešće na konkursu jesu da programi i projekti doprinose poboljšanju položaja mladih u Republici Srpskoj, da su od opšteg interesa za Republiku Srpsku i/ili jedinicu lokalne samouprave, te da su nosioci realizacije programa i projekata ispunili sve ranije utvrđene obaveze prema Ministarstvu.

Uslovi su i da ciljevi programa i projekata budu u skladu sa planiranim ciljevima i aktivnostima Omladinske politike Republike Srpske, da programi i projekti uključuju veći broj mladih u realizaciji aktivnosti i/ili kao krajnje korisnike, da se odnose na minimum jednu tematsku oblast definisanu u konkursu i da se realizuju u roku od šest mjeseci od dana zatvaranja konkursa.

Obrazac za prijavu i smjernice za podnošenje prijedloga programa i projekata mogu se preuzeti na internet stranici Vlade Republike Srpske, odnosno Ministarstva.

Kompletnu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije do 23. decembra putem pošte na adresu Ministarstva sa naznakom “Za /su/finansiranje omladinskih programa i projekata”.

Glassrpske.com

(Visited 2 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin