Royal Caribbean International: Konkurs za posao fotografa

18 jan

Volite putovati, fotografisati i – pritom zaraditi?
Ako je odgovor “da”, kompanija “Royal Caribbean International” ima savršen posao za vas.

Naime, ova kompanija koja se bavi organiziranjem krstarenja traži osobu za “izvanredno stažiranje” koja ima najmanje 21 godinu i koja je spremna da u julu i junu ove godine putuje u New York, Karibe, Aziju, Mediteran…

Jedini posao koji se od vas očekuje jeste da objavite tri fotografije dnevno na Instagramu u kojima će biti: more, horizont i zalasci sunca, detalji s broda i kopnenih ekskurzija, te priče o “specijalnim osobama”. A, morat ćete napraviti i jedan video.

Od vas se očekuje da ste ekspert u Instagram filterima, da imate bar malo dara za fotografiju, da volite pričati priče i avanture, te da imate “pametni telefon”.

Ako ste za, kompanija “Royal Caribbean International” platit će sve troškove te vam platiti 3.000 funti (oko 7.000 KM), a imat ćete besplatan pristup fitnesu, restoranu, bazenima, Flowrideru… Napominju da ne plaćaju garderobu, pa se od vas očekuje da ponesete svoju.

Kompanija je počela primati prijave, isključivo putem Instagrama, a konkurs traje do 31. januara.

Ako mislite da imate sve što oni traže, objavite svoje najimpresivnije iskustvo s putovanja na Instagramu (fotku ili kratki video) i tagirajte @RoyalCaribbeanUK te stavite hashtag #ExtraordinaryExplorer

avaz.ba

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments