Robert Petković: Google & WEB analytics radionica

10 jun

Robert Petković je stručnjak za Google Analytics sa više od 20 godina iskustva u digitalnom području gdje je započeo kao web developer i proveo posljednjih 10 godina kao jedan od najistaknutijih analitičara u regiji.


Studirao je psihologiju, koju koristi za bolje razumijevanje analitičkih podataka, a po zanimanju je Web analitičar. Do sada je radio u Degordianu, Multilinku i Agrokoru. Smatra da se znanja iz psihologije baziraju na eksperimentima koji se oslanjaju na statistiku i psihometriju.
Trenutno radi kao voditelj analitike u agenciji Bruketa&Žinić&Grey i jedan je od rijetkih stručnjaka u regiji Balkana koji svakodnevno koristi Analytics u skladu s njegovim radom, surađuje s vodećim svjetskim stručnjacima na području Internet analitike. Trenutačni profesionalni fokus je na naprednoj implementaciji Google Analyticsa pomoću Tag managera, Behavioral marketinga, online-offline integracije i SEO.

Robert će u Inovacionom centru Banja Luka 12. i 13. juna održati dvodnevnu radionicu. Prvi dan je predviđen za radionicu od 9 do 15h, a drugi dan za 1:1 sastanke. Uslov da bi ste prisustvovali 1:1 sastancima jeste prisustvo na radionici.

Napomena: Radionica nije za početnike i namijenjena je osobama koje se bave marketingom!

Prisustvo na radionici i 1:1 sastancima je besplatno uz obaveznu prijavu na [email protected]

Robert je tu kao dio SWISSEP projekta.

(Visited 101 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments