Riješi izazov u 72 sata hackathona i oblikuj budućnost korisničke podrške

25 okt
Rok prijave 26.10.2017

Preduzetnički, inovacioni i kreativni centar Networks, organizator Sarajevo Unlimited Foruma u saradnji sa partnerom Foruma, kompanijom M:tel, organizuje hackathon za mlade kreativce!

Kreiraj prototip aplikacije koja će da unaprijedi interakciju sa biznis korisnicima kompanije M:tel i ponudi jedinstveno iskustvo svima koji koriste njihove usluge!

Kroz trodnevni hackathon (od 27. 10. 2017. – 29.10.2017. godine) kreiraj i predstavi svoje rješenje timu M:tel-a i stručnom žiriju, u prostorijama Networks-a u Sarajevu (Skenderpašina 1). Dobrodošle su sve osobe koje se bave IT-em, poduzetništvom, dizajnom, inovacijama, i svi kreativni ljudi koji misle da imaju pravi odgovor na postavljeni izazov!

Najbolje, najkreativnije i najinovativnije rješenje će biti nagrađeno 1 500 KM, kartama za Sarajevo Unlimited i dodatnim iznenađenjima.

Prijaviti se možete putem online aplikacije koju možete pronaći ovdje najkasnije do 26. oktobra 2017. do 20:00 sati.

Troškove hrane tokom trajanja ideathona snosi organizator. Za osobe koje dolaze van Sarajeva, organizator snosi troškove smještaja. Za sve dodatne upite budite slobodni da nas kontaktirate na [email protected]

Pobjedničko rješenje će biti oficijelno predstavljeno na forumu inovacija Sarajevo Unlimited 2017. organiziranom od strane poduzetničkog, kreativnog, biznis centra Networks.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments