Red Bull Basement University: Otvorene prijave za projekat “Hakiranje za vedriji univerzitet”

19 sep

Red Bull Basement University je mjesto gdje studenti dolaze da inoviraju, sarađuju i pokreću promjene na fakultetu kroz tehnološka rješenja bazirana na “uradi sam” principu.
Okupivši više od 300 univerziteta iz 16 zemalja, ovaj projekat poziva mlade inovatore da unaprijede fakultetski život direktnim rješavanjem problema. 

Demonstrirajte nam svoje najbolje i najinventivnije tehnološke ideje, a mi ćemo pomoći da vaša ideja dostigne maksimalan efekat kroz integrisanu mrežu razvoja, radionica, mentorstva i finansiranja. U Red Bull Basement University pomažete izgradnju boljeg svijeta, fakultet po fakultet.

  • Popuni prijavni obrazac i pošalji video u trajanju od 60 sekundi o tvojoj ideji.
  • Budi među izabranima
  • Prikupi glasove putem našeg sistema online glasanja. Ideje sa najviše glasova idu pred žiri, koji odlučuje o tome ko prolazi u narednu fazu.
  • Pridruži se globalnom sastanku
  • Vodimo te avionom u Berlin na četiri dana radionica s učesnicima iz 16 različitih zemalja.

Red Bull Basement University nudi platformu za inovatore koji žele da koriste svoja tehnološka znanja i vještine kako bi rješavali probleme na i oko svojih fakulteta. Tražimo ideje i projekte koji pokreću promjene i unapređuju studentski život.

Globalna konferencija projekta Red Bull Basement University počinje u Berlinu, 29. novembra 2018. godine. Nakon četiri dana ispunjena radionicama, predavanjima, mentorskim sesijama i drugim aktivnostima, event će biti krunisan završnim takmičenjem, u kojem će učesnici imati posljednju priliku da predstave svoje projekte i ostvare maksimalan uticaj na svoje fakultete.

Prijavi se ovdje.

Više informacija o projektu možeš pronaći ovdje.

 

 

 

(Visited 323 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments