Raspored radionica i edukacija u Grow centru

17 mar

Grow centar je mjesto rasta vaših potencijala. Vi posjedujete sve resurse koji su vam potrebni za uspjeh i zato kreirajte sa nama najbolju strategiju kako razviti svoje potencijale i probuditi svoju bolju verziju. Pridružite nam se na radionicama i edukacijama iz oblasti Neuro-lingvističkog programiranja (NLP) koje nude novi pristup vašim resursima i uvjerite se zašto se za NLP vjeruje da je magična nauka uspjeha!

grow

Besplatno uvodno predavanje o Neuro-lingvističkom programiranju (NLP) i coachingu
Želite li saznati više o tome šta je to NLP (Neuro-lingvističko programiranje) i šta je coaching, te koja je uloga coacha i na koji način vam coach može koristiti? Pridružite nam se na besplatnom predavanju koje ima za cilj informisati vas o koristi NLP-a, upoznati vas sa osnovnim postulatima i primjerima iz prakse, kao i pružiti adekvatne informacije o procesu coachinga i moje uloge kao coacha.

NLP radionica “Ciljevi su dostižni kada su pravilno postavljeni”
Pravo je vrijeme da se posvetimo postavljanju i planiranju ciljeva. Da provjerimo jesmo li na dobrom putu realizacije ciljeva koje smo postavili početkom godine. Kojim ciljevima smo se približili? Od kojih smo odustali? Da rezimiramo uspjehe, pravimo nove planove i pokušamo se što bolje pripremiti i organizirati za događaje i iskustva koja nas očekuju.
Zašto biste to radili sami? Pridružite se nama na NLP radionici o pravilnom postavljanju ciljeva i savladajte tu vještinu korak po korak. Cijena radionice je 30 KM.

Radionica “Miostatik test – vaš trenutak istine”
Naša podsvijest je naš veliki hard disk. U njoj se nalazi sve preživljeno i nepogrješivo zna šta je naša prava istina, šta je sa čim povezano i uzrok čega, šta je za nas dobro ili loše… Ove informacije nam nisu dostupne na svjesnom nivou. Međutim, mi ipak možemo doći do njih, i to na samo jedan način – koristeći ovaj kineziološki mišićni test. On nas nepogrješivo, poput kompasa, vodi do cilja. Pomoću njega dobijamo precizne odgovore šta su tačni uzroci nekih bolesti, simptoma, blokada, da li je neki organ obolio, da li je lijek koji koristimo dobar za nas… Cijena radionice je 120 KM (u paketu sa radionicom Energija uspjeha 100 KM). Prijave do 15.03.2016.

Radionica “Energija uspjeha”
Najnovija istraživanja su pokazala da je upravljanje energijom, ne vremenom, ključ uspjeha, zdravlja i sreće. Vaš uspjeh neka bude vaš izbor, ne slučajnost i sreća. Aktivirajte i osnažite svoje potencijale i energiju. Uklonite prepreke, dosegnite ciljeve postajući najbolji što možete biti. Podignite vlastitu uspješnost u svim sferama života. Kroz ovaj interaktivan trening upoznat ćete dinamiku postizanja visokog učinka i potpunog angažovanja ličnih potencijala i energije. Cijena radionice je 120 KM (u paketu sa radionicom Miostatik test-vaš trenutak istine 100 KM). Prijave do 15.03.2016.

Sve informacije o planiranim radionicama i edukacijama, kao i obrazac za prijavu potražite na web stranici Grow centra www.growcentar.com.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin