Radite na projektu “WomCom” – Zapošljavaju grafičke dizajnere i video producente

19 feb
Rok prijave 01.03.2018

Agencija lokalne demokratije Mostar objavljuje javni poziv za vizualno rješenje i video produkciju u okviru projekta „WomCom“

Projekt „WomCom“ ima za cilj ojačati kapacitete kod mladih žena s umanjenim mogućnostima, s naglaskom na žene iz ruralnih područja Zapadnog Balkana, a u svrhu postizanja njihovog napretka i ostvarivanja jednakih mogućnosti.

Projektom je predviđeno kreiranje i distribucija video materijala usmjerenog na podizanje svijesti o poziciji i pravima žena. U svrhu kreiranja navedenog materijala, projekat „WomCom“ zapošljava za sljedeće dvije pozicije:

  • Grafički dizajner/ica i/ili umjetnik/ica: kreira idejno rješenje za nastanak videa na temu „prava žena i komunikacija“ u dogovoru sa i prema uputstvima projektnog tima;
  • Video producent/kinja: kreira i producira video materijal u trajanju 3-5 minuta na osnovu idejnog rješenja osmišljenog od strane grafičkog dizajnera/ice i projektnog tima.

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene uslove, te možete doprinjeti realizaciji „WomCom“ projekta, molimo Vas da prijavu koja sadrži Vaš CV i 3 autorska rada dostavite na e-mail [email protected] do 1.3.2018. godine.

(Visited 232 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

Comments

Autor Emina Mumić