Radionica “Žene koje trče s vukovima”

9 maj

Tko su te „jake“ žene?

To su žene koje sve mogu i sve moraju. Uspješne u svim društvenim ulogama, u ulozi partnerke, majke, kćerke, kolegice, prijateljice, šefice….Uvijek dostupne drugima. Za njih traženje pomoći i pokazivanje slabosti je strogo zabranjeno. Gaze po sebi da bi pokazale svoju snagu. Rastrzane između onoga što žele i onoga što im je nametnuto.

Krvare u tišini.

Jeste li postale taoci svoga uspjeha? Jeste li svjesne šta ste putem izgubile?Osjećate li se sputano i nemoćno da promijenite tokove svog života? Možete li reći „dosta je?“ Kako prekinuti ovo prokletstvo?

Savjetovalište „Genogram“ organizuje iskustvenu radionicu sistemskih konstelacija koja će se održati 11.05.2019. godine od 10.00 do 16.00 časova.

Na radionici kroz lični rad ćemo pokušati doći do odgovora:

  • šta nas koči da ispoljimo moćnu intuitivnu snagu i stvaralaštvo?
  • šta nas sprečava da živimo u skladu sa vlastitim željama i potrebama?
  • koja iskustva iz naših porodičnih sistema oblikuju naš život?
  • zašto nam je teško pokazati slabost i tražiti pomoć?
  • zašto težimo da budemo savršene?

Na radionici, u zavisnosti od potreba učesnica obradiće se priče iz života žena kao što su: prihvatanje ženstvenosti, osamljenost i traganje, osjećaj otpadništva, bijes i praštanje, seksualnost, sklad sa vlastitim bićem, njegovanje stvaralačkog života, itd.

VODITELJICA RADIONICE: Tatjana Preradović- Sjenica, dipl.psihologinja, porodična sistemska psihoterapeutkinja, nosilac evropskog certifikata za psihoterapiju, voditeljica sistemskih konstelacija, trener emocionalne pismenosti

MAKSIMALAN BROJ UČESNIKA:10

CIJENA UČEŠĆA: 50 KM

Prijave putem e-maila [email protected], putem inboxa FB stranice Porodično savjetovanje i psihoterapija Genogram ili na broj telefona: 065/826-565. PRIJAVE SU OBAVEZNE.

Fb 

(Visited 278 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević