Radionica zdrave hrane za roditelje u Banjaluci

6 dec

Udruženje DRIP zajedno u saradnji sa Bio shop Jana i Portalom zdravog života Medici.com Mozaik medicinskih komunikacija organizuje radionicu pripreme zdrave hrane za sve roditelje koji žele naučiti kako da na najjednostavniji način pripreme djeci zdrav i izuzetno ukusan obrok.

Radionicu će voditi Jelena Pušac Broćilović, majka tri djevojčice koja će iz svog iskustva podjeliti sa svima nama recepte koje koristi u svojoj porodici i koji su joj olakšali da na najprirodniji način izgradi odličan imunitet svoje djece.

Na radionici će se praviti:

  • Smoothie od zobenih klica kao odlično prirodno sredstvo za izbacivanje šlajma kod djece;
  • Puding od bundeve;
  • Domaću čokoladu koja se ne kuva;
  • Zdrave gumene bombone za imunitet;
  • Jafa tortu bez brašna, jaja i šećera;

Cilj radionice je da se roditeljima približi način pripreme zdrave hrane koji ne mora biti ni komplikovan, a ni skup, te da se na taj način djeca od djetinjstva uče ishrani bez šećera i suvišnih nezdravih masnoća.
Sve namirnice za pripremu ovih recepata nam je obezbjedio Bio shop Jana u kojem možete pronaći sve proizvode organskog porjekla i sve ono što je neophodno za pravilnu i uravnoteženu zdravu ishranu.

Radionica će trajati od 12h-15h, košta 10KM, te sve zainteresovane molimo da se prijave na mail [email protected], s obzirom da je broj polaznika ograničen.

Dođite da se družite, zajedno kuvate i uživate u slatkim ukusima zdrave hrane.

Kada? 23. Decembar u 12:00 – 15:00
Gdje? DRIP, Vase Pelagića 10, Banja Luka

FB Event

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments