Radionica: Zašto je za IT Security stručnjake najbolja priča kada nema priče

25 sep

ALEM Sistem u saradnji sa svojim partnerima IBM, Fortinet, F5 organizuje radionicu na temu zašto je za IT Security stručnjake najbolja priča kada nema priče.

ALEM Sistem je domaća kompanija sa dugogodišnjim iskustvom kada je u pitanju cyber sigurnost sa velikom bazom domaćih i stranih klijenata.

Na konferenciji će se govoriti o sigurnosnim trendovima koji su danas aktivni: kako se kompanije zaista bore protiv hakera i “insiderskih” napada, šta domaće kompanije mogu uraditi da bi se najbolje zaštitile, šta je i kako početi sa threat hunting-om, da li je moguće napraviti Security Operation Center u BiH?!

Marcin Spychała iz IBM-a će otvoriti konferenciju u četvrtak 26.09.2019. Marcin je iskusni stručnjak za cyber-sigurnost koji radi za IBM Security. Posljednjih godina je odgovoran za dizajn rješenja za cyber sigurnost za najveće IBM klijente u ovom djelu Evrope. Poznat je po tome što kombinira praktična hakerska znanje sa stvarnim prijetnjama s kojima se susreću kupci. Veliki je ljubitelj sociotehnike koju često demonstrira tokom svojih nastupa, tako da je svaka njegova prezentacija iznenađenje za publiku. Marcin također posjeduje detaljno poznavanje zakonskih propisa koji se odnose na zaštitu privatnosti i cyber-sigurnosti za teritoriju EU.

Registraciju možete izvršiti na e-mail adresu: [email protected]. Broj učesnika je ograničen, a kotizacija je besplatna.

Više informacija ovdje.

(Visited 92 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević