Radionica “Predstavljanje vašeg proizvoda” by Peter Bruner

3 maj

U četvrtak 4.5.2017. od 16 do 17:30 u prostorijama SPARKa održat će se kratka radionicu na temu “Predstavljanje vašeg proizvoda”. Namijenjena je startupima, ali i svim osobama koje žele unaprijediti svoje prezentacijske vještine.

Predavač je Peter Bruner, afirmirani stručnjak za pitching koji je svoje bogato iskustvo stekao kao pitch coach i CEO at Qriouz. Također, kao co-founder startupa OOSM podijelit će posjetiteljima korisne savjete i informacije o važnosti kvalitetnog predstavljanja pred potencijalnim partnerima, B2B/B2C korisnicima, sponzorima i investitorima. Važna stavka svakog dobrog pitch-a je i neverbalna komunikacija (stav, intonacija glasa itd.) na koju treba posebno obratiti pozornost. Imat ćete priliku naučiti kako se dobro pripremiti za prezentaciju, kako komunicirati s publikom te kako se osloboditi treme pred javni nastup.

Prijavite se putem naše web stranice. Partner pri organizaciji eventa je Swiss Entrepreneurship Program. Događaj je besplatan, no broj mjesta je ograničen.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin