Radionica “Osnaživanje studenata (s invaliditetom) za javni nastup – tehnike disanja”

13 dec
Rok prijave 17.12.2018

Razumijevajući potrebu za razvijanjem dodatnih vještina, koje nam omogućavaju svakodnevno bivstvovanje i funkcioniranje u javnom društvenom životu, Ured za podršku studentima organizira zanimljivu radionicu pod nazivom “Osnaživanje studenata (s invaliditetom) za javni nastup – tehnike disanja”.

Cilj susreta je polaznike upoznati sa tehnikama disanja koje mogu doprinijeti razvoju samopouzdanja i osnažiti za javne nastupe, te potaknuti na povezivanje sa vlastitim kapacitetima i osjetilima što omogućava aktivno i (samo)svjesno djelovanje.
Radionicu će realizirati Igor Turkušić, life coach i autor, koji je znanje i iskustvo stekao u oblasti holističkog zdravstva, javnog nastupa i individualnog rada sa ljudima iz različitog životnog konteksta u San Francisco-u, SAD.

Radionica će se održati u utorak, 18. 12. 2018. godine u periodu od 17:00 do 18:30 sati u sali Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, Zmaja od Bosne br. 8.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 17. 12. 2018. godine na e-mail: [email protected] ili na broj telefona: 033 668 251 (u periodu od 8:00 do 16:00 sati svakog radnog dana).

Datum događaja: 18 Dec

Mjesto događaja:Centar za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, Zmaja od Bosne 8, Kampus UNSA

(Visited 82 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments