Radionica Fabrika ideja (SIA) u BiH – Sarajevo

23 mar
Rok prijave 28.03.2016

Nakon dugogodišnje tradicije u Europi, mladi širom Bosne i Hercegovine će ove godine imati priliku da predstave svoje ideje za društvene biznise. Tri najbolje će biti nagrađene edukacijom, mentorstvom i početnim kapitalom!

Pozivamo studente i studentice, organizacije i neformalne grupe da zajedno sa nama učestvuju u radionici Fabrika ideja u okviru programa Nagrade za društvene promjene (SIA) za Bosnu i Hercegovinu.

Imate ideju ili tek želite da je osmislite, ali nemate alat za rad? Imate plan, ali ne i novac da ga ostvarite?

Pridružite nam se u Fabrici ideja i neka ona bude pogon u ostvarenju vaših želja! Iskoristite edukaciju, mentorstvo, prostor za rad, početni kapital i pokrenite svoj društveni biznis!

Učešće potvrdite putem e-maila [email protected] ili telefonom na 060 319 48 83 do ponedjeljka, 28. marta do 12 h.

*Fondacija za nove komunikacije Dokukino/DKQ u saradnji sa Fondacija Mozaik, Networks, OKC Banjaluka, OKC Abrašević, SPARK. business park, Coca Cola Hellenic, SIA Srbija i ostalim partnerima realizuje Nagradu za društvene promjene (SIA) 2016. u Bosni i Hercegovini.

Nagrada za društvene promjene (SIA) pokrenuta je po ideji WU (Wirtschaftsuniversität Wien), uz podršku ERSTE Foundation i Impact Hub Vienna.

FB EVENT

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin