Radionica “Coworking – Šansa Za Sve”

24 maj
Rok prijave 27.05.2016

Radionica organizovana od strane kolektiva prvog tuzlanskog coworking prostora „BRDO“ sa ciljem formiranja aktivne zajednice profesionalaca, kreativaca, poduzetnika i aktivista.

Održava se u Subotu 28.5.2016. od 11h.
Lokaciju možete pronaći ovdje.

Radionica pod nazivom COWORKING – ŠANSA ZA SVE objasnit će istorijat coworkinga; vrste, prakse i trendove; prednosti koje pruža; sadržaj, članstvo, potencijale za napredak, te će učesnici odmah raditi na akumulaciji i obrađivanju zajedničkih interesnih inicijativa.

Coworking – je pokret koji zagovara otvaranje coworking prostora (co+work= zajednički rad). Pored pružanja prostora i neophodne infrastrukture, coworking prostor kao svoju najsvijetliju tačku ističe rezultate povezivanja ljudi iz raznorodnih profesija (novinari, 3D animatori, enterijeristi, fotografi, dizajneri, internet preduzetnici, social network administratori, planeri, PR menadžeri, arhitekte, blogeri i mnogi drugi).

Tu oni međusobno sarađuju i stvaraju aktivnu zajednicu koja pored razvoja privatnog biznisa/inicijativa gaji duh socijalnog preduzentištva.

Smisao svega je pružiti sebi šansu, vjerovati u sebe, razvijati ideje, nesebično ih dijeliti s ljudima koji su stručni u oblastima koje mogu pomoći u realizaciji vaše ideje. A sve to, na jednom mjestu, u coworking space-u.

Prijavni formular možete pronaći ovdje.
Kontakt telefon: 062 761 331
E mail:  [email protected]
Participacija za sve radionice: 10,00 KM
Participacija za jednu radionicu: 5,00 KM

Više informacije o samom projektu i načinu prijave možete pronaći ovdje.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments

Autor Admin