Radio M oglas za prijem voditelja/urednika

30 maj
Rok prijave 28.06.2018

Radio M raspisuje oglas za prijem voditelja/urednika. Kandidati treba da imaju najmanje 1 godinu radnog iskustva. Prijave, CV i motivaciona pisma, eventualno fonogramske zapise, slati na [email protected].

Za odabrane kandidate obavezan je fono test.

Studirate ili ste tek završili neki od fakulteta društvenog smjera? Smatrate da imate talenta i da možete biti vrhunski DJ ili “dobar ispred mikrofona”, možda „one man -one show“? Mislite da se možete dokazati i postati jedan od najboljih ?

Radio M jedan je od najvećih medijskih brendova u BiH, koji je educirao i proizveo najbolje radijske voditelje u BiH, novinare –urednike , PR managere…

Za one koji pokažu predanost, strast , energiju i obilje kreativnosti, moguć je povremeni ili stalni angažman na određenim poslovima u produkciji ili direktnoj realizaciji programa Radija M.

Naravno, morate biti dobri u komunikaciji i prepoznati dobrobit timskog rada. Poznavanje stranih jezika i široko obrazovanje su više nego dobrodošli. Ipak, ako i nemate iskustva a velika želja je tu – slobodno se prijavite. Ako se pokaže da imate potencijala i da nam baš neko poput vas treba osiguraćemo za vas trening i obuku!

Više na www.radiom.ba

(Visited 1 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments