Prvi Work and Travel Job Fair u Sarajevu

13 dec

Čuli ste vjerovatno za Work and Travel program kulturne razmjene koji omogućuje studentima iz cijelog svijeta da tijekom ljetnih mjeseci borave u Americi i obavljaju zajedno sa američkim studentima i studentima iz drugih zemalja širom svijeta poslove sezonskog karaktera kod posladavaca širom Amerike.

Ali sada po prvi put ikad agencija Experience organizuje prvi Work and Travel Job Fair u Sarajevu, gdje će svi prijavljeni studenti, ali i oni koji žele da se prijavi ili razmišljaju o tome imati priliku da obave uživo intervju sa američkim sponzorima. Experience dovodi u BIH američke sponzore koji će raditi intervju sa studentima.Ovoga puta se radi o jednoj od najpopularnijih lokacija Work and Travel programa u Americi, a to je Ocean City. U gradu sa ogromnom plažom i drevnim šetalištem koje je proglašeno za jedno od najljepših u Americi, Work and Travel studenti imaju priliku da dobro zarade i steknu posebno iskustvo. Ocena City je veliki turistički grad i kao takav predstavlja odličan izbor za one koji žele da ostanu u urbanoj sredini , ali da ljeto ipak provedu kraj mora.

Zgrabite ovu jedinstvenu priliku i rezervišite svoje mjesto na vrijeme pozivom na broj 065/35 93 96 ili porukom u inbox i obezbjedite sebi ljetnji posao u Americi!

Više informacija i prilika saznajte na JOB FAIR-u koji će se održati 18.12.2018.godine sa početkom u 15:00, na lokaciji Maglajska 1 (HUB 387 – 3.sprat).

Work and travel facebook stranica.

(Visited 254 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments